Firmagaver

I kan selv være med til at kreere jeres gave. Vi samarbejder om firma- og repræsentationsgaver og kan tilbyde en god pris ved et større antal. Der er mulighed for at lave en gave, der refererer til jeres firma og med et design, som udelukkende er jeres. En ideel og personlig gave til jeres medarbejdere og forbindelser.

4 forskellige måder at samarbejde på – eksempler:

  1. Vi har i samarbejde med Carl Bro modelleret og støbt en skulptur til sidste års julegave, der udtrykker firmaets værdier og visioner.
  2. Thrane & Thrane har fået støbt et af deres produkter i ministørrelse som nøglevedhæng til deres medarbejdere og forretningsforbindelser.
  3. Bl.a. BRF Kredit har valgt skulpturer fra vores galleri og fået dem graveret med firmanavn og logo, som kan laves meget diskret, hvis det ønskes.
  4. I kommer med jeres idé, og vi laver et udkast til en skulptur/vinprop/vedhæng eller noget helt fjerde, som passer til pris og formål.

Hvis I ønsker at vide mere, eller drøfte andre muligheder for firmagaver, er I meget velkomne til at kontakte os på tlf. 21 24 61 08

Comments are closed.